top of page
1N2A7473.jpg

De Manoir

Een luxueus wijnkasteel in het hartje van Bourgondië

Gebouwd op de overblijfselen van een feodale burcht, is dit met smaak gerenoveerde wijnkasteel de geschikte uitvalsbasis om de pareltjes van de Bourgognestreek te ontdekken. 

 

Met zijn 7 ruime slaapkamers, 2 salons, majestueuze eetplaats en volledig uitgeruste keuken is de Manoir meer dan ruim genoeg om 14 gasten een luxueus verblijf te bieden.

Zijn parktuin van bijna één hectare, met eeuwenoude bomen en een zwembad van 11 x 5 meter bieden een haven van rust in een levendig wijndorp.

 

Een volledig uitgeruste buitenkeuken met o.a. plancha en houtskoolbarbecue is in de zomermaanden een aangename plaats om de dag door van de tuin te genieten.

Het Huis

De Manoir is geschikt voor 12 personen

Een verblijf in de Manoir, met zijn karakteristieke blauwe luiken en deuren die volop privacy bieden voelt als thuiskomen. 

In de volledig uitgeruste leefkeuken met onder andere een  Falcon-fornuis, een vaatwasser, een Amerikaanse koelkast met diepvriezer en ijsmachine en een Nespresso-apparaat kan u zich te goed doen aan de lokale gastronomie. 

De twee grote salons, elk met open haard bieden genoeg plaats aan een groot gezelschap en nodigen dankzij hun gezellige uitstraling uit tot onvergetelijke avonden.

Dankzij de zes erg ruime slaapkamers, waarvan 5 met een ensuite badkamer is er meer dan genoeg plaats voor 12 personen, zonder aan privacy te hoeven inboeten.

De Manoir
IMGL0510.jpg
Het Park

Het Park

Een haven van rust in een levendig wijndorp

Met bijna één hectare biedt de tuin van de Manoir de Puyval voor ieder wat wils. 

In het park liggen tussen de eeuwenoude bomen een rozenperkje en een oude "lavoir". Het is er heerlijk vertoeven in de loungezetel in de lommer van onze majestueuze sequoia. 

Tussen eind april en midden oktober kan u zich verrfrissen in het verwarmde zwembad van 5 x 11 meter, of even uitblazen op één van de ligzetels die het bassin omringen. 

Onder de grote parasol kan u gastronomisch tafelen met uw dierbaren of gewoonweg genieten van het avondvallen met een goed glas wijn.

IMG_20210805_152032.jpg
bottom of page